Neem contact met mij op:

Nieuwstraat 51
6021 HP Budel
Nederland

T. 0495-491118
E. info@lust-nu.nl

DANSWEDSTRIJDEN

Voor de dansparen die aan een danswedstrijd mee willen doen, zijn er o.a. twee verschillende manieren om je eigen te testen op de dansvloer.


1. De BRADO (Barbantse Danssport Organisatie):

Deze danswedstrijden worden georganiseerd door verschillende Dansscholen uit de regio. Deze zijn bedoeld voor clubgetrainde cursisten die naast hun wekelijkse dansles hun kwaliteiten als dansers op een sportieve manier willen meten met dansers van een gelijkwaardig niveau. Je kunt er veel ervaring opdoen en jezelf op een rustige manier voorbereiden op het "echte" werk.
  

2. De Landelijke danswedstrijden voor het "echte" werk:

Deze danswedstrijden worden veelal georganiseerd door de dansbond zelf of door grote dansscholen door heel het land. Hier kan iedereen aan meedoen en zijn bedoeld om zo hoog mogelijk te eindigen in je eigen categorie. De beste zes paren gaan naar de finale om te kijken wie dan nummer 1 zal worden. Dit soort danswedstrijden zijn ook heel mooi om een keer te gaan kijken wat voor dansparen er nu aan zo'n wedstrijden meedoen, en wie weet sta jij er volgende keer ook tussen.
  
Wil je weten waar en wanneer alle danswedstrijden zijn of wil je je opgeven voor een danswedstrijd vraag het dan aan je dansleraar of danslerares of neem [contact] op met Sport & Danslust tel: 0495-491118

Webdesign: RKD-Graphics