Neem contact met mij op:

Nieuwstraat 51
6021 HP Budel
Nederland

T. 0495-491118
E. info@lust-nu.nl

Lesprogramma

Een Latin & Ballroom danscursus bestaat uit 32 lesweken. Als afsluiting van het dansseizoen een gezellig eindfeest. U kunt zich aanmelden voor een plaats op een gewenste cursus door het inschrijfformulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen.


 

OPEN AVOND

Altijd in september (strat van het dansseizoen) organiseren wij op 18 september een open avond van 20.00 uur tot 23.30 uur. Tijdens deze avond zullen er verschillende paren vrijdansen zodat jullie zien wat je van deze vorm van dansen kunt verwachten. Op deze avond  is er natuurlijk gelegenheid om u in te schrijven voor een cursus die bij u past. Natuurlijk is er, mocht je al een voetje op de vloer kunnen zetten, gelegenheid tot vrijdansen.

Je kunt altijd via de website aanmelden, je dient daarna een schriftelijk inschrijfformulier in te vullen voor een definitieve inschrijving. Dit kan op de open avond of op de eerste les. Op dit inschrijfformulier kunt je dan tevens de betaalwijze aangeven. Dit inschrijfformulier kunt je ook eerder ophalen bij Sport & Danslust, Nieuwstraat 51 te Budel of aanvragen via tel: 0495-491118 of email: info@lust-nu.nl

Danceblast figure black.jpg jump dance.jpg
Webdesign: RKD-Graphics