Neem contact met mij op:

Nieuwstraat 51
6021 HP Budel
Nederland

T. 0495-491118
E. info@lust-nu.nl

LABLAST

SCHRIJF IN VOOR DE GRATIS PROEFLES "LABLAST" Bel: 0495-491118 en reserveer een plaatsje


LaBlast is een multi-level dans fitness programma dat is ontworpen om mensen te laten dansen. Een allround Latin dance workout! Elk level bevat spannende nieuwe elementen, zo ontworpen om de work-out leuk te houden, terwijl tevens de deelnemers deze nieuwe vaardigheden en technieken onder de knie moeten krijgen. De eerste twee niveaus van LaBlast bieden een gemakkelijke introductie van het programma om zo iedereen geleidelijk te helpen aan een solide basis van dansvaardigheden. Als de niveaus vooruitgaan, neemt de intensiteit toe naarmate de dansen en choreografie uitgebreider worden. De meer geavanceerde niveaus richten op het opbouwen van uithoudingsvermogen, het verbeteren van techniek, het uitbreiden van fitness routines, en de invoering van meer geavanceerde choreografie.
 

Level 1 & 2 Training:

Biedt een introductie tot vijf dansstijlen, te beginnen met Cha Cha Cha, Salsa en Jive, en dan Disco en Meringue. Lichte gewichten zijn geïntegreerd in de training om de intensiteit te verhogen en zorgen voor een krachttraining component.

Level 3 Training:

Meer dans bewegingen worden toegevoegd aan de vijf stijlen geïntroduceerd in level 1 & 2, en de nieuwe dansstijlen waaronder de Lindy Hop, zijn Samba en Paso Doble geïntroduceerd met verhoogde gewichten en meer geavanceerde fitness routines.

Level 4 Training:

De Quickstep wordt toegevoegd met meer uitgebreide en creatieve dans bewegingen, en een zwaardere nadruk op cardio-en spieruithoudingsvermogen.

Level 5 Training:

Moeilijkheidsgraad stijgingen in alle dansstijlen met meer snelheid en duur van alle dans / fitness bewegingen, en in zijn geheel een intensief professioneel niveau van een atletische workout.

Level 6 Training:

Wordt momenteel uitgewerkt door oprichter en wereld kampioen Latijns Amerikaans dansen Louis van Amstel

 

De LaBlast sport dance workouts worden op de volgende dagen gegeven en zijn toegankelijk voor alle leeftijden:

LABLAST

NIVEAU:

DAG:

TIJD:

DATUM:

Level 1 

Dinsdag 40, 50 en 60+

09.00u. - 10.00u.

wekelijks

Level 2

Zondag 20, 30 en 40+

10.30u. - 11.30u.

wekelijks

Level 2

Woensdag 20, 30 en 40+

19.00u. - 20.00u.

wekelijks

              

De LaBlast Fitness danslessen draaien wekelijks door muv. de Kerstvakantie 2 weken,

Crocusvakantie (Carnaval) 1 week en de Zomervakantie (bouwvak) 3 weken.

 
 
 

Webdesign: RKD-Graphics