Neem contact met mij op:

Nieuwstraat 51
6021 HP Budel
Nederland

T. 0495-491118
E. info@lust-nu.nl

KIJKSHOP

Om het dansen zo aangenaam mogelijk te maken, zijn er bij ons ook verschillende dansprodukten te bestellen. Deze artikelen zijn voor de mensen die lid zijn van onze dansschool.


Informeert u vrijblijvend naar de verschillende artikelen of stuur een mailtje naar info@lust-nu.nl

Dansschoenen heren en dames:
Naast gewoon komen dansen heeft deze sport ook sportschoenen en wel in de vorm van mooie dansschoenen. Dansschoenen zitten zeer confortabel en zijn gemaakt van soepel leer met een geruwd kalfsleren zooltje. Deze zool zorgt voor grip en gladheid tegelijk. Elk model is natuurlijk verkrijgbaar in verschillende maten,
zowel qua lengte maar tevens ook qua breedte. Er zijn ook dansschoenen met verschillende hakhoogten. Tevens mag men op dansschoenen buiten niet lopen dit in verband met de zool.
Dansschoenenborsteltjes:
Deze zijn er voor om het vuil onder de dansschoenen te verwijderen zodat de geruwde kalfsleren danszool weer vrij van vuil wordt en je weer voldoende grip heeft op de dansvloer.

Dansschoenenhakjes:
Dit zijn doorzichtig rubbere hakhulsjes die je over je bestaande hak kan schuiven. Dit zorgt voor meer grip op de dansvloer tijdens het dansen.

Dans cd's:
Dit zijn heerlijke cd's om naar te luisteren maar vooral om op te dansen. Op deze cd's staan alle dansen met naam en snelheid aangegeven, dus ook perfect om te oefenen.
   
 

Webdesign: RKD-Graphics